Over Els

Sinds mijn jeugd voel ik me aangetrokken tot mystiek, mysterie en verbeelding. Ik ben een beelddenker. 
Na mijn studie Nederlandse Taal- en Letterkunde ben ik vijfentwintig jaar werkzaam geweest als theatermaker. Maar ik voelde de noodzaak ook te werken met mijn hooggevoeligheid, helderziendheid en heldervoelendheid, dus volgde ik trainingen in uiteenlopende vormen van energiewerk, waaronder yoga, sjamanisme, mediumschap, Shambhalla Eenheid, Acces Consciousness en opstellingenwerk. Ook de astrologie is een grote liefde van me.

Ik luister naar je ziel en naar het universum en geef dat door in woord en energie. In geleide meditaties, waaronder het terugbrengen van zielsdelen, innerlijk kind werk en terug naar vorige levens, breng ik je in contact met je zelfgenezend vermogen en je eigen waarheid. Dat geeft vreugde.

Ook kun je bij mij terecht voor het leren werken met energie. Ik word er blij van als ik mensen bewust kan maken van hun mogelijkheden en kan helpen met het verwijderen van benauwende overtuigingen, zodat het leven kan gaan stromen en je de vrijheid ervaart je eigen verhaal te leven en je creatieve geest tot uiting te laten komen.

In workshops breng ik je in contact met jouw waarheid en kun je toegang krijgen tot je mogelijkheden. Het proces van bewustworden en de connectie met de bron zijn essentieel voor mij. Het is een pad dat ik zelf gelopen heb en nog steeds met liefde loop. 
Ook de behoefte aan expressie bleef bestaan en daarom heb ik ook de pen weer opgepakt en ben ik gaan schrijven over mystiek en mysterie. Met Petra Stam schreef ik 'Isis en de 14 sleutels tot heelwording', een uitgave over de Egyptische Mysteriën. Daar geven we ook een jaartraining in.

Het geziene en het ongeziene verenigen is mijn streven. *Wij leven in een overvloedig universum. Je hoeft je er alleen aan over te geven, dan word je erdoor gedragen*
Share by: